De slimste mens: oud-winnaars wensen de finalisten van 2024 succes

De slimste mens: oud-winnaars wensen de finalisten van 2024 succes

<em>De slimste mens</em>: oud-winnaars wensen de finalisten van 2024 succes Vrijdagavond is het tijd voor de grote finale van De slimste mens. Jan Dirk van der Burg, Tim Hartog en Joes Brauers hebben het deze keer tot de eindstrijd weten te schoppen van de kennisquiz en vanavond zien we wie er met de titel en trofee vandoor gaat. Oud-winnaars Jacob Derwig, Roelof de Vries en Jasper van Kuijk wensen de finalisten alvast veel succes. Bekijk de video en post van de finalisten hieronder. De finale van De slimste mens is vrijdag 26 januari rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Annemieke Hoogendijk: 'Ik word nog steeds aangesproken op Mevrouw Stemband' (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Maarten van Rossem: 'Dit programma heb ik afgeslagen' (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Joes Brauers neemt zus mee naar De Slimste Mens: 'Mijn trouwste supporter, coach én criticus' Bekijk deze video »

Vrijdagavond is het tijd voor de grote finale van De slimste mens. Jan Dirk van der Burg, Tim Hartog en Joes Brauers hebben het deze keer tot de eindstrijd weten te schoppen van de kennisquiz en vanavond zien we wie er met de titel en trofee vandoor gaat. Oud-winnaars Jacob Derwig, Roelof de Vries en Jasper van Kuijk wensen de finalisten alvast veel succes.

Bekijk de video en post van de finalisten hieronder.

De finale van De slimste mens is vrijdag 26 januari rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's