Video: doodsbange Amy Rose (Winter vol liefde) moet heel hard huilen

Video: doodsbange Amy Rose (Winter vol liefde) moet heel hard huilen

Video: doodsbange Amy Rose (<em>Winter vol liefde</em>) moet heel hard huilen Amy Rose heeft op TikTok een bijzondere video geplaatst, waarin ze keihard moet huilen. De realityster, bekend van Winter vol liefde, is niet verdrietig vanwege haar grote liefde Saul, maar ze heeft op een nogal heftige manier een ontdekking gedaan. In beelden van Shownieuws is te zien dat ze een mooie wandeltocht door de bergen maakt, maar ze is in tranen. “Je komt erachter dat je enorme hoogtevrees hebt maar je woont in Zwitserland”, aldus Amy Rose. Ondanks haar angst gaat ze toch (bevend) over een loopbrug door de bergen… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Saul overdondert Amy Rose en Rafaëlla: 'In mijn hotelbed is slechts plaats voor één vrouw' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video » Guido uit Winter Vol Liefde heeft vriendin, maar het is niet Marja! (RENZE) Bekijk deze video » Nieuwe liefde voor Marco na Winter Vol Liefde: 'Vlam sloeg over' (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 26 januari om 15:01

Amy Rose heeft op TikTok een bijzondere video geplaatst, waarin ze keihard moet huilen. De realityster, bekend van Winter vol liefde, is niet verdrietig vanwege haar grote liefde Saul, maar ze heeft op een nogal heftige manier een ontdekking gedaan. In beelden van Shownieuws is te zien dat ze een mooie wandeltocht door de bergen maakt, maar ze is in tranen. “Je komt erachter dat je enorme hoogtevrees hebt maar je woont in Zwitserland”, aldus Amy Rose. Ondanks haar angst gaat ze toch (bevend) over een loopbrug door de bergen…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's