Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2024 (video)

Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2024 (video)

Zaterdag 27 januari om 07:24

Vrijdagavond was de zinderende finale van De Slimste Mens. Na een spannende eindstrijd kon er slechts één persoon met de winst vandoor gaan.

Lees verder onder de video.

Winnaar
Niemand minder dan Joes Brauers is de winnaar van De Slimste Mens 2024. De 24-jarige acteur wist zijn concurrenten Jan Dirk van der Burg en Tom Hartog overtuigend te verslaan.

De finale van De Slimste Mens was vrijdag 26 januari te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dit is de winnaar van <em>De Slimste Mens</em> 2024 (video) Vrijdagavond was de zinderende finale van De Slimste Mens. Na een spannende eindstrijd kon er slechts één persoon met de winst vandoor gaan. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) WinnaarNiemand minder dan Joes Brauers is de winnaar van De Slimste Mens 2024. De 24-jarige acteur wist zijn concurrenten Jan Dirk van der Burg en Tom Hartog overtuigend te verslaan. De finale van De Slimste Mens was vrijdag 26 januari te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Maarten van Rossem: 'Dit programma heb ik afgeslagen' (De Slimste Mens) Bekijk deze video » Joes Brauers neemt zus mee naar De Slimste Mens: 'Mijn trouwste supporter, coach én criticus' Bekijk deze video » De slimste mens: oud-winnaars wensen de finalisten van 2024 succes Bekijk deze video »
TV :
Zien: dit is de winnaar van De Slimste Mens 2024 (video)

Actuele video's

Meer actuele video's