Zondag in No Way Back: wie mag er op het vlot slapen na uren peddelen?

Zondag in No Way Back: wie mag er op het vlot slapen na uren peddelen?

Zondag in <em>No Way Back</em>: wie mag er op het vlot slapen na uren peddelen? Zondag gaan de kandidaten in No Way Back een vermoeiende strijd aan. Om niet in een kleine kano te moeten slapen, kunnen de kandidaten een slaapplek op een vlot winnen. Daarvoor moeten ze wel een slopenende peddelwedstrijd zien te winnen. De kandidaten moeten urenlang peddelen tot ze het vlot tegenkomen. Wie gaat de vermoeidheid overwinnen? Bekijk het fragment uit No Way Back hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zondag in No Way Back: Zwemmen in ijskoudwater Bekijk deze video » Kijkers gaan los op Nawwal uit No Way Back: "Zeker omdat ik Marokkaan ben" Bekijk deze video » ZIEN: Grofgebekte Nawwal is het totaal niet eens met de kritiek (No Way Back) Bekijk deze video »
TV :
Zondag in No Way Back: wie mag er op het vlot slapen na uren peddelen?

Zondag gaan de kandidaten in No Way Back een vermoeiende strijd aan. Om niet in een kleine kano te moeten slapen, kunnen de kandidaten een slaapplek op een vlot winnen. Daarvoor moeten ze wel een slopenende peddelwedstrijd zien te winnen. De kandidaten moeten urenlang peddelen tot ze het vlot tegenkomen. Wie gaat de vermoeidheid overwinnen?

Bekijk het fragment uit No Way Back hieronder.

No Way Back is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van No Way Back terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's