Mona Lisa is besmeurd met soep, bekijk de beelden

Mona Lisa is besmeurd met soep, bekijk de beelden

<em>Mona Lisa</em> is besmeurd met soep, bekijk de beelden Milieuactivisten hebben zondag 28 januari in het Louvre soep naar de Mona Lisa gegooid. Het wereldberoemde schilderij dat in Parijs wordt beschermd door een laag glas 'zit helemaal onder.'Bekijk de beelden hieronder. DuurzaamDe twee vrouwen eisen “recht op gezond en duurzaam voedsel”. Ook riepen ze dat “ons landbouwsysteem ziek is”. De Mona Lisa van Leonardo da Vinci is een van de bekendste schilderijen ter wereld. Bekijk hieronder de video met beelden tijdens het besmeuren van de Mona Lisa. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro)
Zondag 28 januari om 15:23

Milieuactivisten hebben zondag 28 januari in het Louvre soep naar de Mona Lisa gegooid. Het wereldberoemde schilderij dat in Parijs wordt beschermd door een laag glas 'zit helemaal onder.'Bekijk de beelden hieronder.

Duurzaam
De twee vrouwen eisen “recht op gezond en duurzaam voedsel”. Ook riepen ze dat “ons landbouwsysteem ziek is”. De Mona Lisa van Leonardo da Vinci is een van de bekendste schilderijen ter wereld.

Bekijk hieronder de video met beelden tijdens het besmeuren van de Mona Lisa.

Actuele video's

Meer actuele video's