Mark Rutte bij jaarlijkse herdenking van de Holocaust: "Hypocriet zooitje"

Mark Rutte bij jaarlijkse herdenking van de Holocaust: "Hypocriet zooitje"

<em>Mark Rutte</em> bij jaarlijkse herdenking van de Holocaust: &quot;Hypocriet zooitje&quot; Vandaag zagen we Mark Rutte bij de jaarlijkse herdenking van de Holocaust bij het Auschwitz-monument in Amsterdam. Bekijk zijn speech in de video hieronder. Staakt-het-vuren"Wat een hypocriet zooitje allemaal. De ene genocide herdenken en de andere faciliteren en financieren", schrijft iemand onder de video. "Rutte zei eerder dat hij niet kan vaststellen of Israël echt oorlogsmisdaden pleegt. Hij roept nog steeds niet op tot een staakt-het-vuren en wil ook niet stoppen met het leveren van F-35 onderdelen aan Israël", schrijft C'estmocro bij de onderstaande post. Bekijk de video's hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro)
Zondag 28 januari om 15:37

Vandaag zagen we Mark Rutte bij de jaarlijkse herdenking van de Holocaust bij het Auschwitz-monument in Amsterdam. Bekijk zijn speech in de video hieronder.

Staakt-het-vuren
"Wat een hypocriet zooitje allemaal. De ene genocide herdenken en de andere faciliteren en financieren", schrijft iemand onder de video. "Rutte zei eerder dat hij niet kan vaststellen of Israël echt oorlogsmisdaden pleegt. Hij roept nog steeds niet op tot een staakt-het-vuren en wil ook niet stoppen met het leveren van F-35 onderdelen aan Israël", schrijft C'estmocro bij de onderstaande post. Bekijk de video's hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's