Reacties op X over Groenteman op zondag gematigd positief

Reacties op X over Groenteman op zondag gematigd positief

Reacties op X over <em>Groenteman op zondag</em> gematigd positief Zie boven zangeres Froukje met 'Kwijt' bij Groenteman op zondag Gijs Groenteman treedt in de voetsporen van zijn moeder Hanneke Groenteman met het nieuwe tv-programma Groenteman op zondag op NPO 2. Journalist en presentatrice Hanneke had veel succes met haar cultuurprogramma De Plantage op de zondagmiddag. Doet zoon Gijs het net zo goed? Bekijk hieronder een greep uit de reacties op X. Echt een lief menselijk programma. Gek, knarsend en piepend maar vooral hartelijk. Eindelijk durft iemand eens iets anders te maken!#Groentemanopzondag— Mari (@mari19263) January 28, 2024 Waar is van Roosmalen?!#groentemanopzondag— JJ de Bom v/h De Kindervriend ?⚪? (@drsSchaapmans) January 28, 2024 Saai, jammer. #groentemanopzondag.— Letty (@LettyvdGeest) January 28, 2024 Ik vond het een zeer leuk en tof programma, en inspirerend. Leuke gasten combinatie ook! #groentemanopzondag— Pim Derneden (@pimderneden) January 28, 2024 Groenteman op zondag is iedere week om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Groenteman op zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marcel & Gijs: Van Roosmalen ligt dubbel om hakkelende Groenteman, ‘een absence’ Bekijk deze video » Marcel & Gijs reageren op torenhoge kijkcijfers talkshow: 'Een jongensboek' (video) Bekijk deze video » Wauw! Froukje tijdens concert in Theater Carré verrast met drie gouden platen (video) Bekijk deze video »
TV :
Reacties op X over Groenteman op zondag gematigd positief

Zie boven zangeres Froukje met 'Kwijt' bij Groenteman op zondag

Gijs Groenteman treedt in de voetsporen van zijn moeder Hanneke Groenteman met het nieuwe tv-programma Groenteman op zondag op NPO 2. Journalist en presentatrice Hanneke had veel succes met haar cultuurprogramma De Plantage op de zondagmiddag. Doet zoon Gijs het net zo goed?

Bekijk hieronder een greep uit de reacties op X.

Groenteman op zondag is iedere week om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Groenteman op zondag terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's