Kim Feenstra wordt streng toegesproken in Special Forces VIPS: "Ik ben duizelig!"

Kim Feenstra wordt streng toegesproken in Special Forces VIPS: "Ik ben duizelig!"

<em>Kim Feenstra</em> wordt streng toegesproken in <em>Special Forces VIPS</em>: &quot;Ik ben duizelig!&quot; "Jullie hebben nog geen enkele tijd gehaald. Er wordt hier maar wat aangekloot", zegt één van de stafleden tegen alle BN'ers die meedoen aan het nieuwe seizoen Special Forces VIPS. Het is zwaar, vooral voor Kim Feenstra... DuizeligheidDe dames en heren moeten een squathouding aannemen, maar dat is niet gemakkelijk tussen de zware opdrachten door. Model Kim Feenstra heeft het enorm zwaar, maar moet van de staf in squathouding blijven staan: "Ik ben een beetje duizelig, ik zie de hele tijd zwart", zegt Kim hopeloos. Zie hieronder het fragment waarin de kandidaten moeten squatten in de woestijn: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Kim deelt op haar Instagrampagina haar ervaring met het programma Special Forces VIPS: "Wat een reis jongens." Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) Zie hieronder de promo van het nieuwe seizoen Special Forces VIPS, dat zondag 28 januari 2024 start bij Videoland: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) Bekijk ook Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS: "we zijn er weer" Bekijk deze video » Vier fans van Special Forces Vips worden van straat geplukt: "Meekomen!" (video) Bekijk deze video »
Maandag 29 januari om 10:17

"Jullie hebben nog geen enkele tijd gehaald. Er wordt hier maar wat aangekloot", zegt één van de stafleden tegen alle BN'ers die meedoen aan het nieuwe seizoen Special Forces VIPS. Het is zwaar, vooral voor Kim Feenstra...

Duizeligheid
De dames en heren moeten een squathouding aannemen, maar dat is niet gemakkelijk tussen de zware opdrachten door. Model Kim Feenstra heeft het enorm zwaar, maar moet van de staf in squathouding blijven staan: "Ik ben een beetje duizelig, ik zie de hele tijd zwart", zegt Kim hopeloos.

Zie hieronder het fragment waarin de kandidaten moeten squatten in de woestijn:

Kim deelt op haar Instagrampagina haar ervaring met het programma Special Forces VIPS: "Wat een reis jongens."

Zie hieronder de promo van het nieuwe seizoen Special Forces VIPS, dat zondag 28 januari 2024 start bij Videoland:

Actuele video's

Meer actuele video's