Instagram gaat los op 'verwarde' Ruud de Wild op blote voeten: "Die spoort niet"

Instagram gaat los op 'verwarde' Ruud de Wild op blote voeten: "Die spoort niet"

Instagram gaat los op 'verwarde' <em>Ruud de Wild</em> op <em>blote voeten</em>: &quot;Die spoort niet&quot; Ruud de Wild heeft zijn volgers op Instagram verbijsterd achtergelaten met opmerkelijke beelden. De radio-dj deelt een video van zichzelf wandelend over het zebrapad in Amsterdam. Erg bijzonder: hij loopt op blote voeten. MafkeesOp Instagram schrijven volgers: "Mafkees, ach je valt wel op" en "Die spoort niet meer lijkt wel." Anderen kunnen zijn gekkigheid wel waarderen: "Geweldig! Goedemorgen Ruudje!" Bekijk hierboven de Shownieuws-video met de beelden van de 'verwarde' Ruud de Wild. Bekijk ook Zien! Ruud de Wild alleen met Kerst? Niet met de Top 2000 erbij (video) Bekijk deze video » Fajah Lourens over geruchten romance met Ruud de Wild: 'Denk je dat hij mee naar Spanje gaat? Bekijk deze video »
Show :
Maandag 29 januari om 11:51

Ruud de Wild heeft zijn volgers op Instagram verbijsterd achtergelaten met opmerkelijke beelden. De radio-dj deelt een video van zichzelf wandelend over het zebrapad in Amsterdam. Erg bijzonder: hij loopt op blote voeten.

Mafkees
Op Instagram schrijven volgers: "Mafkees, ach je valt wel op" en "Die spoort niet meer lijkt wel." Anderen kunnen zijn gekkigheid wel waarderen: "Geweldig! Goedemorgen Ruudje!"

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met de beelden van de 'verwarde' Ruud de Wild.

Actuele video's

Meer actuele video's