Evert Santegoeds slaat terug naar Duncan Laurence: 'Vervelend ventje' (Shownieuws)

Evert Santegoeds slaat terug naar Duncan Laurence: 'Vervelend ventje' (Shownieuws)

Dinsdag 30 januari om 08:45

Evert Santegoeds en Duncan Laurence zullen wel nooit vrienden worden. Nadat de Songfestivalzanger wel erg vroeg stopte met een concert in Paradiso afgelopen weekend bood die daar maandag zijn excuses voor aan maar ook haalde hij uit naar de roddelpers, die hij beticht van het verzinnen van dingen over bijvoorbeeld een angststoornis.

'Vervelend ventje'
Santegoeds sloeg maandagavond terug in Shownieuws: 'Hij zocht de schuld niet bij zichzelf maar dat kennen we wel een beetje van Duncan Laurence, dat hebben we afgelopen jaar ook gezien bij het Songfestival toen daar alles mis ging. Hij is een beetje een vervelend ventje aan het worden in mijn ogen.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Evert Santegoeds slaat terug naar Duncan Laurence: 'Vervelend ventje' (<em>Shownieuws</em>) Evert Santegoeds en Duncan Laurence zullen wel nooit vrienden worden. Nadat de Songfestivalzanger wel erg vroeg stopte met een concert in Paradiso afgelopen weekend bood die daar maandag zijn excuses voor aan maar ook haalde hij uit naar de roddelpers, die hij beticht van het verzinnen van dingen over bijvoorbeeld een angststoornis. 'Vervelend ventje'Santegoeds sloeg maandagavond terug in Shownieuws: 'Hij zocht de schuld niet bij zichzelf maar dat kennen we wel een beetje van Duncan Laurence, dat hebben we afgelopen jaar ook gezien bij het Songfestival toen daar alles mis ging. Hij is een beetje een vervelend ventje aan het worden in mijn ogen.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Duncan Laurence verlaat abrupt podium in Paradiso, fans teleurgesteld: "Hoopte op afscheid" Bekijk deze video » Waarom verliet Duncan Laurence Paradiso zo snel en wat zegt zijn management hierover? (Shownieuws) Bekijk deze video » Sophie Hilbrand reageert op opening Sophie & Jeroen: 'Pittig, maar dat kon je ook wel zien' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's