Mark Rutte heeft boodschap voor jarige Johan: "75? Jeetje, dan zie je er eigenlijk best goed uit"

Mark Rutte heeft boodschap voor jarige Johan: "75? Jeetje, dan zie je er eigenlijk best goed uit"

Donderdag 1 februari om 08:40

Sam Hagens overvalt Mark Rutte met de vraag om een boodschap in te spreken voor de jarige Johan Derksen. Mark is de beroerdste niet en feliciteert hem uit naam van de hele Nederlandse regering. Hoe oud Johan is geworden verrast hem: "75? Jeetje, dan zie je er eigenlijk best goed uit!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 31 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Mark Rutte</em> heeft boodschap voor jarige <em>Johan</em>: &quot;75? Jeetje, dan zie je er eigenlijk best goed uit&quot; Sam Hagens overvalt Mark Rutte met de vraag om een boodschap in te spreken voor de jarige Johan Derksen. Mark is de beroerdste niet en feliciteert hem uit naam van de hele Nederlandse regering. Hoe oud Johan is geworden verrast hem: "75? Jeetje, dan zie je er eigenlijk best goed uit!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 31 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's