Married at First Sight: zoons sluiten huwelijk moeder Jerney en haar match Jeffrey

Married at First Sight: zoons sluiten huwelijk moeder Jerney en haar match Jeffrey

Donderdag 1 februari om 13:28

In Married at First Sight zien Jeffrey en Jerney elkaar voor het eerst en uiteraard stappen ze gelijk met elkaar in het huwelijksbootje. Ze spreken hun geloften uit en het huwelijk wordt op een bijzondere manier gesloten. De zoons van Jerney mogen namelijk met de hamer slaan, waardoor ze hun moeder officieel laten trouwen met een man die ze eigenlijk nog helemaal niet kennen...

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em>: zoons sluiten huwelijk moeder Jerney en haar match Jeffrey In Married at First Sight zien Jeffrey en Jerney elkaar voor het eerst en uiteraard stappen ze gelijk met elkaar in het huwelijksbootje. Ze spreken hun geloften uit en het huwelijk wordt op een bijzondere manier gesloten. De zoons van Jerney mogen namelijk met de hamer slaan, waardoor ze hun moeder officieel laten trouwen met een man die ze eigenlijk nog helemaal niet kennen... Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Married At First Sight: Suzanne krijgt onleesbaar bericht en toepasselijk cadeau van verloofde Bekijk deze video » Jeppe en Jantine trekken in Married at First Sight steeds meer naar elkaar toe Bekijk deze video » Married at First Sight: Sarath kapot van verdriet na boodschap Malou, ‘hart doet zo’n pijn!’ Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: zoons sluiten huwelijk moeder Jerney en haar match Jeffrey

Actuele video's

Meer actuele video's