Komende maand in Goede Tijden, Slechte Tijden: gaan Ludo en Janine uit elkaar? (video)

Komende maand in Goede Tijden, Slechte Tijden: gaan Ludo en Janine uit elkaar? (video)

Donderdag 1 februari om 17:29

Komende maand in <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: gaan Ludo en Janine uit elkaar? (video) Februari is de maand van de liefde, maar Valentijnsdag lijkt geen feestje te worden voor enkele koppels in Goede Tijden, Slechte Tijden, zo blijkt uit de nieuwe maandtrailer van de dagelijkse serie. Liefde?De nieuwe maandtrailer van GTST laat zien hoe de bom dreigt te barsten tussen Ludo en Janine, Henk en Laura en misschien ook Rik en Shanti en Luuk en Linda. Gaat het allemaal goed komen? Je ziet het in februari! Bekijk de maandtrailer van GTST hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: waarom is Richard echt teruggekomen naar Meerdijk? Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Jonathan gaat Ludo Sanders 'helemaal kapotmaken' (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: hallucinerende Linda bestelt overdosis aan medicijnen (video) Bekijk deze video »
Serie :
Komende maand in Goede Tijden, Slechte Tijden: gaan Ludo en Janine uit elkaar? (video)

Februari is de maand van de liefde, maar Valentijnsdag lijkt geen feestje te worden voor enkele koppels in Goede Tijden, Slechte Tijden, zo blijkt uit de nieuwe maandtrailer van de dagelijkse serie.

Liefde?
De nieuwe maandtrailer van GTST laat zien hoe de bom dreigt te barsten tussen Ludo en Janine, Henk en Laura en misschien ook Rik en Shanti en Luuk en Linda. Gaat het allemaal goed komen? Je ziet het in februari!

Bekijk de maandtrailer van GTST hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's