Rob Goossens: 'Stevig gesprek nodig met Matthijs van Nieuwkerk na rapport' (video)

Rob Goossens: 'Stevig gesprek nodig met Matthijs van Nieuwkerk na rapport' (video)

Donderdag 1 februari om 20:35

Donderdag kwam eindelijk het langverwacht rapport over de werksfeer bij de NPO uit. De Commissie-Van Rijn staat uitgebreid stil bij het succesprogramma De Wereld Draait Door. Volgens Rob Goossens zijn de onthullingen schokkend.

Lees verder onder de video.

Rob Goossens: 'Stevig gesprek nodig met <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> na rapport' (video) Donderdag kwam eindelijk het langverwacht rapport over de werksfeer bij de NPO uit. De Commissie-Van Rijn staat uitgebreid stil bij het succesprogramma De Wereld Draait Door. Volgens Rob Goossens zijn de onthullingen schokkend. Lees verder onder de video. SnoeihardDe conclusies van het rapport zijn duidelijk: er was bij DWDD sprake van onder andere pesterijen, seksisme, intimidatie, discriminatie en zelfs fysiek geweld. De hoge uitval van personeelsleden bij het programma valt op, maar dit wisten we al uit het Volkskrant-artikel van najaar 2022. Wat betekent het rapport voor Matthijs van Nieuwkerk, die dit voorjaar begint met een nieuw programma op RTL4? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens: 'Stevig gesprek nodig met Matthijs van Nieuwkerk na rapport' (video)

Snoeihard
De conclusies van het rapport zijn duidelijk: er was bij DWDD sprake van onder andere pesterijen, seksisme, intimidatie, discriminatie en zelfs fysiek geweld. De hoge uitval van personeelsleden bij het programma valt op, maar dit wisten we al uit het Volkskrant-artikel van najaar 2022. Wat betekent het rapport voor Matthijs van Nieuwkerk, die dit voorjaar begint met een nieuw programma op RTL4?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's