Vandaag Inside: René komt niet meer bij na filmpje van vrouw die door raam klimt

Vandaag Inside: René komt niet meer bij na filmpje van vrouw die door raam klimt

Vrijdag 2 februari om 08:46

Vandaag Inside toonde donderdagavond een opvallend filmpje waarop te zien is hoe een vrouw door een raam naar binnen probeert te klimmen, daarbij geholpen door een andere vrouw. Vervolgens kwam de kleding van de 'klimster' een beetje los te zitten waarna die andere niet meer bijkomt van het lachen. En René van der Gijp ook niet:

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>René</em> komt niet meer bij na filmpje van vrouw die door raam klimt Vandaag Inside toonde donderdagavond een opvallend filmpje waarop te zien is hoe een vrouw door een raam naar binnen probeert te klimmen, daarbij geholpen door een andere vrouw. Vervolgens kwam de kleding van de 'klimster' een beetje los te zitten waarna die andere niet meer bijkomt van het lachen. En René van der Gijp ook niet: Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's