GTST gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video)

GTST gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video)

Vrijdag 2 februari om 15:41

<em>GTST</em> gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video) Voor het eerst sinds een paar jaar gaat Goede Tijden, Slechte Tijden weer eens de grens over voor een spannende verhaallijn. Aan soapies Jette van der Meij en Caroline De Bruijn de eervolle taak om te gaan draaien op Curaçao. RTL Boulevard zwaaide ze uit op het vliegveld en probeerde te ontfutselen hoe de verhalen van Laura en Janine verdergaan. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Thijs Boermans verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden, wil hij terugkeren als Jonathan? Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Elisa maakt het goed met Naomi (video) Bekijk deze video » Komende maand in Goede Tijden, Slechte Tijden: gaan Ludo en Janine uit elkaar? (video) Bekijk deze video »
TV :
GTST gaat de gens over: o.a. Caroline De Bruijn naar Curaçao voor opnames (video)

Voor het eerst sinds een paar jaar gaat Goede Tijden, Slechte Tijden weer eens de grens over voor een spannende verhaallijn. Aan soapies Jette van der Meij en Caroline De Bruijn de eervolle taak om te gaan draaien op Curaçao. RTL Boulevard zwaaide ze uit op het vliegveld en probeerde te ontfutselen hoe de verhalen van Laura en Janine verdergaan.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's