Thijs Boermans verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden, wil hij terugkeren als Jonathan?

Thijs Boermans verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden, wil hij terugkeren als Jonathan?

Thijs Boermans verlaat <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>, wil hij terugkeren als Jonathan? Thijs Boermans vertolkt sinds een jaar de rol van Jonathan in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar vanavond is de acteur voor het laatst te zien in de soap. Thijs vond het geweldig om de rol te mogen spelen. Maar ziet hij een terugkeer in GTST zitten? Want in een soap kan alles… Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Mysterieuze Dorian Bindels over GTST-comeback: "Ik mis het spelen" Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Jonathan weet teveel over Ludo en Janine Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Jonathan gaat Ludo Sanders 'helemaal kapotmaken' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thijs Boermans verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden, wil hij terugkeren als Jonathan?
Donderdag 1 februari om 15:45

Thijs Boermans vertolkt sinds een jaar de rol van Jonathan in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar vanavond is de acteur voor het laatst te zien in de soap. Thijs vond het geweldig om de rol te mogen spelen. Maar ziet hij een terugkeer in GTST zitten? Want in een soap kan alles…

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's