Acteurs over derde seizoen Sleepers: 'Leven van alle karakters staat op het spel' (video)

Acteurs over derde seizoen Sleepers: 'Leven van alle karakters staat op het spel' (video)

Vrijdag 2 februari om 15:57

Acteurs over derde seizoen <em>Sleepers</em>: 'Leven van alle karakters staat op het spel' (video) Sleepers is dé Videoland-hit van dit moment, over de corrupte agent Martin die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Na het bloedstollende eerste seizoen, is het tweede seizoen wederom een groot succes gebleken en daarom komt er een derde seizoen. En dat gaat opnieuw bloedstollend spannend worden... De eerste twee seizoen van Sleepers zijn te zien op Videoland. Het derde seizoen van Sleepers wordt in het najaar verwacht. Bekijk ook de trailer van Sleepers seizoen 2. Sleepers-acteurs over tweede seizoen: "Alles valt uit elkaar" (video) Bekijk deze video » Zien: Robert de Hoog wil kijkers buikpijn bezorgen met tweede seizoen Sleepers (video) Bekijk deze video » Zien: Advocaat Gerard Spong maakt acteerdebuut in serie Sleepers (video) Bekijk deze video »
Serie :

Sleepers is dé Videoland-hit van dit moment, over de corrupte agent Martin die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Na het bloedstollende eerste seizoen, is het tweede seizoen wederom een groot succes gebleken en daarom komt er een derde seizoen. En dat gaat opnieuw bloedstollend spannend worden...

De eerste twee seizoen van Sleepers zijn te zien op Videoland. Het derde seizoen van Sleepers wordt in het najaar verwacht. Bekijk ook de trailer van Sleepers seizoen 2.

Actuele video's

Meer actuele video's