Sleepers-acteurs over tweede seizoen: "Alles valt uit elkaar" (video)

Sleepers-acteurs over tweede seizoen: "Alles valt uit elkaar" (video)

<em>Sleepers</em>-acteurs over tweede seizoen: &quot;Alles valt uit elkaar&quot; (video) De hoofdrolspelers van Sleepers laten weten dat het tweede seizoen van Sleepers ontzettend spannend en stressvol is. Vooral stressvol voor Martin, de rol die Robert de Hoog speelt. Hij geeft zichzelf een groot compliment. Bekijk de beelden van het interview met de Sleepers-acteur hieronder. Je kunt de tweede reeks van de serie Sleepers vanaf 15 december streamen bij Videoland. Bekijk ook Slotaflevering Rooijakkers over de Vloer met Robert de Hoog over kersverse huwelijk (video) Bekijk deze video » Seizoen 2 Sleepers vanaf 15 december bij Videoland: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)
Dinsdag 12 december 2023 om 16:49

De hoofdrolspelers van Sleepers laten weten dat het tweede seizoen van Sleepers ontzettend spannend en stressvol is. Vooral stressvol voor Martin, de rol die Robert de Hoog speelt. Hij geeft zichzelf een groot compliment.

Bekijk de beelden van het interview met de Sleepers-acteur hieronder. Je kunt de tweede reeks van de serie Sleepers vanaf 15 december streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's