Seizoen 2 Sleepers vanaf 15 december bij Videoland: bekijk de eerste beelden

Seizoen 2 Sleepers vanaf 15 december bij Videoland: bekijk de eerste beelden

Nog een maand geduld en dan kun je kijken naar het tweede seizoen van de Nederlandse crimeserie Sleepers. Deze Videoland-serie vertelt het verhaal van de corrupte agent Martin, hij blijft zich manoeuvreren tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche.

Lees verder onder de video.

Seizoen 2 <em>Sleepers</em> vanaf 15 december bij Videoland: bekijk de eerste beelden Nog een maand geduld en dan kun je kijken naar het tweede seizoen van de Nederlandse crimeserie Sleepers. Deze Videoland-serie vertelt het verhaal van de corrupte agent Martin, hij blijft zich manoeuvreren tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Lees verder onder de video. 'Zonder jou gaan er doden vallen'In de tweede reeks van Sleepers worden familiebanden flink op de proef gesteld, loyaliteit is belangrijker dan ooit en maskers beginnen langzaam af te vallen. De achtdelige serie speelt zich wederom af in de duistere onderwereld en belooft ‘nog spannender, tragischer en visueel rijker’ te worden dan het eerste deel. De hoofdrol wordt vertolkt door Robert de Hoog. “Zonder jouw hulp gaan er doden vallen, en heel veel ook”, zo klinkt het onheilspellend in de eerste beelden. Bekijk de eerste beelden van Sleepers seizoen 2 hierboven. Je kunt de tweede reeks van de serie Sleepers vanaf 15 december streamen bij Videoland. Beau: Robert de Hoog gaf Teun Kuilboer enorme klap voor emotionele scène Bekijk deze video » Robert de Hoog in Beau: 'Verhaal Sleepers over corrupte politie zou waar kunnen zijn’ Bekijk deze video » Raymond Mens ongemakkelijk bij Televizier-Gala: 'Aangezien voor Mocro Maffia-acteur' (video) Bekijk deze video »
Serie :
Seizoen 2 Sleepers vanaf 15 december bij Videoland: bekijk de eerste beelden

'Zonder jou gaan er doden vallen'
In de tweede reeks van Sleepers worden familiebanden flink op de proef gesteld, loyaliteit is belangrijker dan ooit en maskers beginnen langzaam af te vallen. De achtdelige serie speelt zich wederom af in de duistere onderwereld en belooft ‘nog spannender, tragischer en visueel rijker’ te worden dan het eerste deel. De hoofdrol wordt vertolkt door Robert de Hoog. “Zonder jouw hulp gaan er doden vallen, en heel veel ook”, zo klinkt het onheilspellend in de eerste beelden.

Bekijk de eerste beelden van Sleepers seizoen 2 hierboven. Je kunt de tweede reeks van de serie Sleepers vanaf 15 december streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's