Mark Rutte na miljardendeal Oekraïne: 'Rusland moet verliezen' (video)

Mark Rutte na miljardendeal Oekraïne: 'Rusland moet verliezen' (video)

Vrijdag 2 februari om 18:54

<em>Mark Rutte</em> na miljardendeal Oekraïne: 'Rusland moet verliezen' (video) Demissionair premier Rutte was opgelucht toen bleek dat Hongarije akkoord ging met het steunpakket van 50 miljard voor Oekraïne: 'Het is niet in woorden te beschrijven hoe belangrijk dit is,' vertelde hij in RTL Nieuws. 'Oekraïne mag dit niet verliezen, anders is ook onze veiligheid ernstig verzwakt. Het is niet alleen een signaal aan Amerika maar ook aan Rusland. Wij zullen doorgaan, whatever it takes, as long as it takes.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien! Politie bevrijdt 3-jarige Australische peuter uit grijpmachine (RTL Nieuws) Bekijk deze video » RTL Nieuws: agenten zoeken met honden naar vermisten in puin Rotterdam (video) Bekijk deze video » Nichtjes vermiste Ilyas (22) na explosie Rotterdam radeloos: 'Niemand begrijpt deze pijn' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte na miljardendeal Oekraïne: 'Rusland moet verliezen' (video)

Demissionair premier Rutte was opgelucht toen bleek dat Hongarije akkoord ging met het steunpakket van 50 miljard voor Oekraïne: 'Het is niet in woorden te beschrijven hoe belangrijk dit is,' vertelde hij in RTL Nieuws. 'Oekraïne mag dit niet verliezen, anders is ook onze veiligheid ernstig verzwakt. Het is niet alleen een signaal aan Amerika maar ook aan Rusland. Wij zullen doorgaan, whatever it takes, as long as it takes.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's