De Verraders: Guido Weijers pakt Rob Goossens aan om opmerkingen over zijn humor

De Verraders: Guido Weijers pakt Rob Goossens aan om opmerkingen over zijn humor

<em>De Verraders</em>: Guido Weijers pakt Rob Goossens aan om opmerkingen over zijn humor Rob Goossens doet dit jaar mee aan De Verraders en in dit spel komt hij natuurlijk heel wat bekende Nederlanders tegen. De entertainmentdeskundige sneert er in RTL Boulevard regelmatig op los, en het duurt dan ook niet lang voor hij hier een opmerking over krijgt. Volgens Guido Weijers heeft Rob vaak negatieve dingen gezegd over zijn grappen, kunnen de twee elkaar nu in dit spel wel vertrouwen? Bekijk de video van De Verraders hieronder. De Halloween-editie van De Verraders is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Rob Goossens onthult deelname De Verraders Halloween: 'Heb het fysiek overleefd' Bekijk deze video » De Verraders-kandidaat Faya Lourens in Shownieuws over Halloween-editie: "Geen gebruik gemaakt van nazorg" Bekijk deze video » De Verraders: zenuwachtige Katja Schuurman wordt vastgebonden tijdens Halloween (video) Bekijk deze video »

Rob Goossens doet dit jaar mee aan De Verraders en in dit spel komt hij natuurlijk heel wat bekende Nederlanders tegen. De entertainmentdeskundige sneert er in RTL Boulevard regelmatig op los, en het duurt dan ook niet lang voor hij hier een opmerking over krijgt. Volgens Guido Weijers heeft Rob vaak negatieve dingen gezegd over zijn grappen, kunnen de twee elkaar nu in dit spel wel vertrouwen?

Bekijk de video van De Verraders hieronder. De Halloween-editie van De Verraders is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV