Dennis Weening duikt op in Wie is de Mol? 2024, kandidaten reageren verbaasd

Dennis Weening duikt op in Wie is de Mol? 2024, kandidaten reageren verbaasd

Dennis Weening duikt op in <em>Wie is de Mol?</em> 2024, kandidaten reageren verbaasd In aflevering 5 zagen we Dennis Weening, die de Mol was in Wie is de Mol? 2008. Hij rijdt voorbij en de kandidaten reageren verbaasd: "Kijk Dennis. Hij was de Mol in Mexico!" Bekijk het korte fragment uit WIDM aflevering 5 hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Bekijk ook Bridget en Rob voorspellen WIDM: afvaller Babs terug, is niet de mol (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zaterdag in Wie is de mol?: er staat bijna 40.000 euro op het spel! Bekijk deze video »
Sunday 4 February om 11:06

In aflevering 5 zagen we Dennis Weening, die de Mol was in Wie is de Mol? 2008. Hij rijdt voorbij en de kandidaten reageren verbaasd: "Kijk Dennis. Hij was de Mol in Mexico!" Bekijk het korte fragment uit WIDM aflevering 5 hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's