Zaterdag in Wie is de mol?: er staat bijna 40.000 euro op het spel!

Zaterdag in Wie is de mol?: er staat bijna 40.000 euro op het spel!

Zaterdag in <em>Wie is de mol?</em>: er staat bijna 40.000 euro op het spel! Het belooft zaterdag een zeer spannende uitzending te worden van Wie is de mol? Niet alleen keert een oud-kandidaat terug, er staat een enorm bedrag op het spel. Hoe houdt de Mol bedrag uit de pot?In de nieuwe aflevering krijgen we eindelijk te weten of Jip, Justin of Babs terugkeert in het spel. Maar gloednieuwe beelden van de aflevering van zaterdag verraden meer, zo vertelt Rik van de Westelaken dat er maar liefst 38.640 euro op het spel staat. Dus hoogstwaarschijnlijk zien we hoe de Mol ervoor zorgt dat dit bedrag niet in zijn geheel in de pot terecht komt… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Wie is de mol?: Kees van der Spek wordt beroofd door twee medekandidaten Bekijk deze video » Wie is de mol?: hint op boksring ontcijferd, is deze schim van de Mol Rian? Bekijk deze video » Bridget en Rob voorspellen WIDM: afvaller Babs terug, is niet de mol (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Thursday 1 February om 13:12

Het belooft zaterdag een zeer spannende uitzending te worden van Wie is de mol? Niet alleen keert een oud-kandidaat terug, er staat een enorm bedrag op het spel.

Hoe houdt de Mol bedrag uit de pot?
In de nieuwe aflevering krijgen we eindelijk te weten of Jip, Justin of Babs terugkeert in het spel. Maar gloednieuwe beelden van de aflevering van zaterdag verraden meer, zo vertelt Rik van de Westelaken dat er maar liefst 38.640 euro op het spel staat. Dus hoogstwaarschijnlijk zien we hoe de Mol ervoor zorgt dat dit bedrag niet in zijn geheel in de pot terecht komt…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's