14-jarige darttalent Sem kwalificeert zich voor prestigieus dartstoernooi JDC

14-jarige darttalent Sem kwalificeert zich voor prestigieus dartstoernooi JDC

Sunday 4 February om 21:14

14-jarige <em>darttalent</em> Sem kwalificeert zich voor prestigieus dartstoernooi <em>JDC</em> Het 14-jarige darttalent Sem Sijbrands uit Heinkenszand won zaterdag het eerste kwalificatietoernooi van JDC European Q-school. Hij is pas twee jaar geleden met darten begonnen en traint zo'n twee uur per dag. Sem komt uit een echte dartersfamilie, samen met zijn broer en ouders reist Sem het hele land door voor wedstrijden. Met de zege kwalificeert hij zich voor het prestigieuze dartstoernooi van de Junior Darts Corporation (JDC). Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Brabanders over carnaval: 'Feestvierders van boven de rivieren, blijf gewoon thuis!' (video) Bekijk deze video » Schaap verstoort Friese voetbalwedstrijd, bekijk de beelden Bekijk deze video » Inzamelingsactie SV Charlois hartverwarmend: "Fantastisch dat mensen zo bereid zijn een ander te helpen" Bekijk deze video »
Nieuws :

Het 14-jarige darttalent Sem Sijbrands uit Heinkenszand won zaterdag het eerste kwalificatietoernooi van JDC European Q-school. Hij is pas twee jaar geleden met darten begonnen en traint zo'n twee uur per dag. Sem komt uit een echte dartersfamilie, samen met zijn broer en ouders reist Sem het hele land door voor wedstrijden. Met de zege kwalificeert hij zich voor het prestigieuze dartstoernooi van de Junior Darts Corporation (JDC).

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's