Inzamelingsactie SV Charlois hartverwarmend: "Fantastisch dat mensen zo bereid zijn een ander te helpen"

Inzamelingsactie SV Charlois hartverwarmend: "Fantastisch dat mensen zo bereid zijn een ander te helpen"

Zondag 4 februari om 19:23

Inzamelingsactie <em>SV Charlois</em> hartverwarmend: &quot;Fantastisch dat mensen zo bereid zijn een ander te helpen&quot; De inzamelingsactie die zaterdag georganiseerd werd door voetbalvereniging SV Charlois voor de getroffen Rotterdammers is een hartverwarmend succes. FantastischVan heinde en verre kwamen mensen een zak of doos met kleding of andere spullen brengen voor de slachtoffers en nabestaanden van de enorme fatale explosie aan de Schammenkamp. "Fantastisch dat mensen zo bereid zijn een ander te helpen", vertelt een van de vrijwilligers bij de kleedkamer van de club in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: grote brand Poeldijk onder controle, brandweer bekogeld (video) Bekijk deze video » Brabanders over carnaval: 'Feestvierders van boven de rivieren, blijf gewoon thuis!' (video) Bekijk deze video » Schaap verstoort Friese voetbalwedstrijd, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

De inzamelingsactie die zaterdag georganiseerd werd door voetbalvereniging SV Charlois voor de getroffen Rotterdammers is een hartverwarmend succes.

Fantastisch
Van heinde en verre kwamen mensen een zak of doos met kleding of andere spullen brengen voor de slachtoffers en nabestaanden van de enorme fatale explosie aan de Schammenkamp. "Fantastisch dat mensen zo bereid zijn een ander te helpen", vertelt een van de vrijwilligers bij de kleedkamer van de club in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's