Over mijn lijk: Jeffrey zet grote middelvinger op zijn eigen kist

Over mijn lijk: Jeffrey zet grote middelvinger op zijn eigen kist

<em>Over mijn lijk</em>: Jeffrey zet grote middelvinger op zijn eigen kist In Over mijn lijk is Jeffrey bezig met het wrappen van zijn eigen kist. Hij is ongeneeslijk ziek en hij ontwerpt samen met zijn gezin zijn doodskist. Het wordt een bijzonder exemplaar, want er komt een grote middelvinger op te staan. Tim Hofman zegt tegen Jeffrey dat dit zijn nieuwe bed is, “Het is heftig, maar het is de realiteit”, zegt Jeffrey. Bekijk de video van Over mijn lijk hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Dinsdag in Over mijn lijk: Jeffrey laat mooie kinderkamer achter voor zijn dochter Bekijk deze video » Over mijn lijk: ongeneeslijk zieke Jegor vertelt moeder en zus dat hij vader wordt Bekijk deze video » Over mijn lijk: Eva heeft uitzaaiingen op lever en hoopt dat nieuwe kuur iets doet Bekijk deze video »

In Over mijn lijk is Jeffrey bezig met het wrappen van zijn eigen kist. Hij is ongeneeslijk ziek en hij ontwerpt samen met zijn gezin zijn doodskist. Het wordt een bijzonder exemplaar, want er komt een grote middelvinger op te staan. Tim Hofman zegt tegen Jeffrey dat dit zijn nieuwe bed is, “Het is heftig, maar het is de realiteit”, zegt Jeffrey.

Bekijk de video van Over mijn lijk hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's