Over mijn lijk: ongeneeslijk zieke Jegor vertelt moeder en zus dat hij vader wordt

Over mijn lijk: ongeneeslijk zieke Jegor vertelt moeder en zus dat hij vader wordt

<em>Over mijn lijk</em>: ongeneeslijk zieke Jegor vertelt moeder en zus dat hij vader wordt In Over mijn lijk breekt een zeer emotioneel moment aan voor Jegor. Hij en zijn vriendin verwachten namelijk hun eerste kindje. Jegor vertelt dat hij de eerste echo’s lastig vindt omdat deze hem herinneren aan negatieve uitslagen van scans. Hij is zelf ongeneeslijk ziek en zijn vader is overleden aan kanker. Toch kijkt hij erg uit naar het bijzondere moment dat hij zijn moeder en zus gaat vertellen dat hij vader wordt… Bekijk de beelden van Over mijn lijk hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Dinsdag in Over mijn lijk: Jegor en zijn vriendin doen een zwangerschapstest Bekijk deze video » Over mijn lijk: Jegor wil dolgraag vader worden, ‘negatieve reacties raken me heel erg’ Bekijk deze video » Dinsdag in Over mijn lijk: Jeffrey laat mooie kinderkamer achter voor zijn dochter Bekijk deze video »
Donderdag 1 februari om 12:35

In Over mijn lijk breekt een zeer emotioneel moment aan voor Jegor. Hij en zijn vriendin verwachten namelijk hun eerste kindje. Jegor vertelt dat hij de eerste echo’s lastig vindt omdat deze hem herinneren aan negatieve uitslagen van scans. Hij is zelf ongeneeslijk ziek en zijn vader is overleden aan kanker. Toch kijkt hij erg uit naar het bijzondere moment dat hij zijn moeder en zus gaat vertellen dat hij vader wordt…

Bekijk de beelden van Over mijn lijk hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's