Over mijn lijk: Eva heeft uitzaaiingen op lever en hoopt dat nieuwe kuur iets doet

Over mijn lijk: Eva heeft uitzaaiingen op lever en hoopt dat nieuwe kuur iets doet

Vrijdag 2 februari om 14:34

Eva Hermans-Kroot is momenteel te zien in Over mijn lijk, op 22-jarige leeftijd kreeg zij te horen dat ze longkanker heeft. In RTL Boulevard vertelt ze meer over ongeneeslijk ziek zijn en hoe ze omgaat met tegenslagen. Eva kreeg onlangs te horen dat ze uitzaaiingen heeft op haar lever, dat kwam rauw op haar dak. Ze krijgt nu een nieuwe kuur en ze hoopt dat die goed aanslaat en iets gaat doen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

<em>Over mijn lijk</em>: Eva heeft uitzaaiingen op lever en hoopt dat nieuwe kuur iets doet Eva Hermans-Kroot is momenteel te zien in Over mijn lijk, op 22-jarige leeftijd kreeg zij te horen dat ze longkanker heeft. In RTL Boulevard vertelt ze meer over ongeneeslijk ziek zijn en hoe ze omgaat met tegenslagen. Eva kreeg onlangs te horen dat ze uitzaaiingen heeft op haar lever, dat kwam rauw op haar dak. Ze krijgt nu een nieuwe kuur en ze hoopt dat die goed aanslaat en iets gaat doen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Over mijn lijk: Jegor wil dolgraag vader worden, ‘negatieve reacties raken me heel erg’ Bekijk deze video » Dinsdag in Over mijn lijk: Jeffrey laat mooie kinderkamer achter voor zijn dochter Bekijk deze video » Over mijn lijk: ongeneeslijk zieke Jegor vertelt moeder en zus dat hij vader wordt Bekijk deze video »
TV :
Over mijn lijk: Eva heeft uitzaaiingen op lever en hoopt dat nieuwe kuur iets doet

Actuele video's

Meer actuele video's