Johan Derksen: 'Overwogen om aangifte te doen tegen deze dames' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Overwogen om aangifte te doen tegen deze dames' (Vandaag Inside)

Dinsdag 6 februari om 12:17

Johan Derksen heeft een bijzonder weekend achter de rug. 'Het geweten' van SBS6 bracht namelijk een bezoek aan een deftige damesgezelschap in Den Haag en dat liep bijna uit de hand: 'Ik ben daar werkelijk besprongen door hitsige dames en heb overwogen om aangifte te doen bij de politie.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Overwogen om aangifte te doen tegen deze dames' <em>(Vandaag Inside</em>) Johan Derksen heeft een bijzonder weekend achter de rug. 'Het geweten' van SBS6 bracht namelijk een bezoek aan een deftige damesgezelschap in Den Haag en dat liep bijna uit de hand: 'Ik ben daar werkelijk besprongen door hitsige dames en heb overwogen om aangifte te doen bij de politie.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's