Lieke van Lexmond viert 42e verjaardag met deze bijzondere beelden (video)

Lieke van Lexmond viert 42e verjaardag met deze bijzondere beelden (video)

Dinsdag 6 februari om 10:57

Lieke van Lexmond blaast dinsdag 42 kaarsjes uit en dat is een mooi moment voor de actrice om eens terug te blikken op haar leven: 'Ik hou ervan het leven te vieren, het liefste iedere dag. Het leven ten volste leven en de lessen eruit halen die erin zitten. Kijkend naar mijn oude foto’s en filmpjes zie ik dat ik dit altijd al gedaan heb, met open hart, genietend van de mensen op mijn pad en klaar voor avontuur.'

In het kader van deze nostalgie plaatst Van Lexmond een zoet filmpje waarop te zien is hoe ze als klein meisje een ontmoeting had met niemand minder dan Ome Willem. Bekijk de beelden hieronder:

Lieke van Lexmond viert 42e verjaardag met deze bijzondere beelden (video) Lieke van Lexmond blaast dinsdag 42 kaarsjes uit en dat is een mooi moment voor de actrice om eens terug te blikken op haar leven: 'Ik hou ervan het leven te vieren, het liefste iedere dag. Het leven ten volste leven en de lessen eruit halen die erin zitten. Kijkend naar mijn oude foto’s en filmpjes zie ik dat ik dit altijd al gedaan heb, met open hart, genietend van de mensen op mijn pad en klaar voor avontuur.' In het kader van deze nostalgie plaatst Van Lexmond een zoet filmpje waarop te zien is hoe ze als klein meisje een ontmoeting had met niemand minder dan Ome Willem. Bekijk de beelden hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) Bekijk ook Heftig: zus Bastiaan vindt Suzanne 'wel prima' (Married at First Sight) Bekijk deze video » Jaap Reesema schittert in Men's Health: 'Dit at ik en zo trainde ik' (Humberto) Bekijk deze video » Angela de Jong sloopt Mart Smeets: 'Allesbehalve hoffelijk' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's