Mr. Frank Visser: Wim en Annelies klagen over camera die niet aan staat (video)

Mr. Frank Visser: Wim en Annelies klagen over camera die niet aan staat (video)

Donderdag 8 februari om 19:15

<em>Mr. Frank Visser</em>: Wim en Annelies klagen over camera die niet aan staat (video) Vanavond is het weer tijd voor een splinternieuwe aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, met dit keer de burenruzie tussen Wim en Annelies aan de ene kant, en Marga aan de andere kant. Wim en Annelies voelen zich namelijk bespioneerd door een camera van Marga die helemaal niet aanstaat. Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak hierboven. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Mr. Frank Visser doet uitspraak: Francis is klaar met haar lallende buurman Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor Brand onderzoekt geluidsoverlast bij hangplek vol bier! Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: DIY 'buurtcafé' zet woonwijk op stelten! Bekijk deze video » Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Teuni werd aangereden door haar buren (video) Bekijk deze video »
TV :

Vanavond is het weer tijd voor een splinternieuwe aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, met dit keer de burenruzie tussen Wim en Annelies aan de ene kant, en Marga aan de andere kant. Wim en Annelies voelen zich namelijk bespioneerd door een camera van Marga die helemaal niet aanstaat.

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak hierboven.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's