Serie over Patty Brard in de maak! Jim Bakkum speelt ex-man

Serie over Patty Brard in de maak! Jim Bakkum speelt ex-man

Donderdag 25 januari om 21:22

Een nieuwe serie die waarschijnlijk niemand zag aankomen is de dramaserie over het leven van Patty Brard. De Nederlandse diva en voormalige popster is hartstikke blij met de uitkomst van de serie met hele bekende castleden.

Cast
Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven duiken in de huid van de Shownieuws-presentatrice in de verschillende stadia van haar leven. Jim Bakkum krijgt de eer om de rol van Brards ex-man René Muthert te spelen. De andere ex-mannen van de zangeres, Ron Brandsteder en Carlo Nasi, worden gespeeld door Chris Peters en Lorenzo de Moor. De huidige man van Brard, Antoine, komt ook voor in de serie en wordt gespeeld door Mattijn Hartemink.

Luv
De carrière van de presentatrice wordt vooral besproken in de serie. Haar start met de girlband Luv staat in het begin centraal. Teunie de Brouwer en Julia Lammerts spelen de andere leden van Luv Marga Scheide en José Hoebee. In de jaren zeventig en tachtig had de groep groot succes met meerdere hits waaronder 'Trojan Horse' en 'The Greatest Lover', bekijk deze video hieronder.

Tekst gaat verder onder video.

De serie PATTY is vanaf zondag 18 februari te zien op Videoland. Bekijk hieronder het interview van Patty brard en de castleden bij RTL Boulevard.

Serie over <em>Patty Brard</em> in de maak! Jim Bakkum speelt ex-man Een nieuwe serie die waarschijnlijk niemand zag aankomen is de dramaserie over het leven van Patty Brard. De Nederlandse diva en voormalige popster is hartstikke blij met de uitkomst van de serie met hele bekende castleden. CastHolly Mae Brood en Eva van de Wijdeven duiken in de huid van de Shownieuws-presentatrice in de verschillende stadia van haar leven. Jim Bakkum krijgt de eer om de rol van Brards ex-man René Muthert te spelen. De andere ex-mannen van de zangeres, Ron Brandsteder en Carlo Nasi, worden gespeeld door Chris Peters en Lorenzo de Moor. De huidige man van Brard, Antoine, komt ook voor in de serie en wordt gespeeld door Mattijn Hartemink. LuvDe carrière van de presentatrice wordt vooral besproken in de serie. Haar start met de girlband Luv staat in het begin centraal. Teunie de Brouwer en Julia Lammerts spelen de andere leden van Luv Marga Scheide en José Hoebee. In de jaren zeventig en tachtig had de groep groot succes met meerdere hits waaronder 'Trojan Horse' en 'The Greatest Lover', bekijk deze video hieronder. Tekst gaat verder onder video. Luv -You're The Greatest Lover • TopPop De serie PATTY is vanaf zondag 18 februari te zien op Videoland. Bekijk hieronder het interview van Patty brard en de castleden bij RTL Boulevard. Bekijk ook Serie over Patty Brard in de maak: een gedramatiseerde versie van haar leven (Shownieuws) Bekijk deze video » Eerste beelden over PATTY de serie: deze actrices spelen Patty Brard Bekijk deze video » Patty Brard over Sylvia Geersen na breuk met Joris: "Ze is weer Bachelorette ready" Bekijk deze video » Patty Brard over jarige André Hazes: "Ik heb hem in tijden niet zo lief en stabiel gezien" Bekijk deze video » ZIEN: Lolbroek Patty Brard maakt collega's aan het lachen Bekijk deze video »
TV :
Serie over Patty Brard in de maak! Jim Bakkum speelt ex-man

Actuele video's

Meer actuele video's