Groenteman op zondag: illusionist Christian Farla zaagt Raïsha door

Groenteman op zondag: illusionist Christian Farla zaagt Raïsha door

<em>Groenteman op zondag</em>: illusionist Christian Farla zaagt Raïsha door In Groenteman op zondag is te zien hoe het er achter de schermen aan toegaat bij een illusionist. Raïsha is erg benieuwd en wil wel onderdeel zijn van een truc. Christian Farla haalt gelijk alles uit de kast en gaat voor de ‘doorzaagtruc’. Hij noemt het een ‘levensgevaarlijke illusie’. “Tover mij weg”, aldus Raïsha. Bekijk de beelden van Groenteman op zondag hieronder. Groenteman op zondag is iedere zondag om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Groenteman op zondag terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Marcel & Gijs reageren op torenhoge kijkcijfers talkshow: 'Een jongensboek' (video) Bekijk deze video » Reacties op X over Groenteman op zondag gematigd positief Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Hanneke Groenteman kon behoorlijk uit haar plaat gaan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »

In Groenteman op zondag is te zien hoe het er achter de schermen aan toegaat bij een illusionist. Raïsha is erg benieuwd en wil wel onderdeel zijn van een truc. Christian Farla haalt gelijk alles uit de kast en gaat voor de ‘doorzaagtruc’. Hij noemt het een ‘levensgevaarlijke illusie’. “Tover mij weg”, aldus Raïsha.

Bekijk de beelden van Groenteman op zondag hieronder.

Groenteman op zondag is iedere zondag om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Groenteman op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's