Albert Verlinde: 'Hanneke Groenteman kon behoorlijk uit haar plaat gaan' (Vandaag Inside)

Albert Verlinde: 'Hanneke Groenteman kon behoorlijk uit haar plaat gaan' (Vandaag Inside)

Vrijdag 9 februari om 08:33

De heren van Vandaag Inside spraken donderdagavond met Albert Verlinde over verhitte presentatoren en daar bleek dat ook Hanneke Groenteman weleens flink van leer kon trekken: 'Die kon ook behoorlijk uit haar plaat gaan hoorde ik van iemand die met haar gewerkt heeft', vertelt die laatste.

'Ik ben ook boos geworden'
De showbizgoeroe vindt dat op zich overigens helemaal niet zo erg: 'Ik ben ook weleens boos geworden.' Vervolgens blikt hij terug op een moment bij RTL Boulevard, lang geleden:

Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde: 'Hanneke Groenteman kon behoorlijk uit haar plaat gaan' (<em>Vandaag Inside</em>) De heren van Vandaag Inside spraken donderdagavond met Albert Verlinde over verhitte presentatoren en daar bleek dat ook Hanneke Groenteman weleens flink van leer kon trekken: 'Die kon ook behoorlijk uit haar plaat gaan hoorde ik van iemand die met haar gewerkt heeft', vertelt die laatste. 'Ik ben ook boos geworden'De showbizgoeroe vindt dat op zich overigens helemaal niet zo erg: 'Ik ben ook weleens boos geworden.' Vervolgens blikt hij terug op een moment bij RTL Boulevard, lang geleden: Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 8 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Poetin spreekt met Tucker Carlson: bekijk het hele interview Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's