Het Laatste Woord met Jeroen Pauw en Dries van Agt vrijdag te zien (video)

Het Laatste Woord met Jeroen Pauw en Dries van Agt vrijdag te zien (video)

Vrijdag 9 februari om 19:52

De NTR zendt vanavond Het Laatste Woord uit met Dries van Agt. De oud-premier overleed op 93-jarige leeftijd. Het interview is gemaakt met als doel het pas uit te zenden bij het overlijden van Van Agt. Hieronder zie je de eerste beelden.

Lees verder onder de video.

<em>Het Laatste Woord</em> met Jeroen Pauw en Dries van Agt vrijdag te zien (video) De NTR zendt vanavond Het Laatste Woord uit met Dries van Agt. De oud-premier overleed op 93-jarige leeftijd. Het interview is gemaakt met als doel het pas uit te zenden bij het overlijden van Van Agt. Hieronder zie je de eerste beelden. Lees verder onder de video. InterviewIn mei 2015 sprak Jeroen Pauw uitgebreid met Dries van Agt. Zoals gebruikelijk met dit programma wordt het gesprek pas uitgezonden na het overlijden van de hoofdpersoon. Afgelopen maandag overleed Van Agt, tegelijkertijd met zijn vrouw. Het Laatste Woord met Dries van Agt is vrijdagavond om 23.10 uur te zien op NPO2. Dries van Agt (93) overleden: bekijk zijn interview in Kijken in de ziel - premiers Bekijk deze video » Mark Rutte eert overleden Dries van Agt: 'Mijn betovergrootvader in de politiek' (video) Bekijk deze video »
TV :

Interview
In mei 2015 sprak Jeroen Pauw uitgebreid met Dries van Agt. Zoals gebruikelijk met dit programma wordt het gesprek pas uitgezonden na het overlijden van de hoofdpersoon. Afgelopen maandag overleed Van Agt, tegelijkertijd met zijn vrouw.

Het Laatste Woord met Dries van Agt is vrijdagavond om 23.10 uur te zien op NPO2.

Actuele video's

Meer actuele video's