Mark Rutte eert overleden Dries van Agt: 'Mijn betovergrootvader in de politiek' (video)

Mark Rutte eert overleden Dries van Agt: 'Mijn betovergrootvader in de politiek' (video)

Vrijdag 9 februari om 18:30

Dries van Agt was ‘een groot man’, die veel betekend heeft voor de Nederlandse politiek. Dat zegt demissionair premier Rutte in een reactie op het overlijden van de oud-premier.

Lees verder onder de video.

Mark Rutte eert overleden <em>Dries van Agt</em>: 'Mijn betovergrootvader in de politiek' (video) Dries van Agt (93) overleden: bekijk zijn interview in Kijken in de ziel - premiers Bekijk deze video » Dries van Agt was ‘een groot man’, die veel betekend heeft voor de Nederlandse politiek. Dat zegt demissionair premier Rutte in een reactie op het overlijden van de oud-premier. Lees verder onder de video. PremierRutte vertelt dat de twee regelmatig nog contact hadden, de laatste jaren vooral per brief. 'Soms kreeg ik van hem een klein advies, soms een kleine vermaning. En altijd in dat prachtige taalgebruik.' Vrijdag werd bekend dat Dries van Agt op 93-jarige leeftijd is overleden. Zijn vrouw overleed op dezelfde dag. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Mark Rutte heeft boodschap voor jarige Johan: "75? Jeetje, dan zie je er eigenlijk best goed uit" Bekijk deze video » Mark Rutte na miljardendeal Oekraïne: 'Rusland moet verliezen' (video) Bekijk deze video » Premier Mark Rutte bezoekt plek explosie Rotterdam: ‘Verschrikkelijk’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mark Rutte eert overleden Dries van Agt: 'Mijn betovergrootvader in de politiek' (video)

Premier
Rutte vertelt dat de twee regelmatig nog contact hadden, de laatste jaren vooral per brief. 'Soms kreeg ik van hem een klein advies, soms een kleine vermaning. En altijd in dat prachtige taalgebruik.' Vrijdag werd bekend dat Dries van Agt op 93-jarige leeftijd is overleden. Zijn vrouw overleed op dezelfde dag.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's