Wordt podcast Chris Woerts een succes? 'Geen touw aan vast te knopen!' (video)

Wordt podcast Chris Woerts een succes? 'Geen touw aan vast te knopen!' (video)

Zaterdag 10 februari om 11:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Wordt podcast <em>Chris Woerts</em> een succes? 'Geen touw aan vast te knopen!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 9 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts gaat een podcast maken. In Vandaag Inside wordt een 'proefopname' beluisterd en daar blijkt nog wel wat schaafwerk aan te zitten. Of zoals Wilfred Genee het treffend zegt: 'Geen touw aan vast te knopen!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Chris Woerts gaat een podcast maken. In Vandaag Inside wordt een 'proefopname' beluisterd en daar blijkt nog wel wat schaafwerk aan te zitten. Of zoals Wilfred Genee het treffend zegt: 'Geen touw aan vast te knopen!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's