Gaby Blaaser ontvangt felle kritiek na blote buik in de winter: "Die is niet goed hoor"

Gaby Blaaser ontvangt felle kritiek na blote buik in de winter: "Die is niet goed hoor"

<em>Gaby Blaaser</em> ontvangt felle kritiek na blote buik in de winter: &quot;Die is niet goed hoor&quot; Er is veel kritiek op de outfit van Gaby Blaaser. De blondine liep dit weekend door Amsterdam met een blote buik. Haar volgers zijn verbaasd omdat het winter is en het volgens hen te koud is voor een croptop. Onder de video reageren meerdere personen. "Despred""Hoe zou het inmiddels met haar blaas zijn?", schrijft Rafi. "Die is niet goed hoor, straalt alleen maar despred uit", zegt een ander. Jennifer Ewbank is wel trots op Gaby: "Goooo Momma!!", schrijft ze. Bekijk de video van Gaby hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)
Zondag 11 februari om 10:22

Er is veel kritiek op de outfit van Gaby Blaaser. De blondine liep dit weekend door Amsterdam met een blote buik. Haar volgers zijn verbaasd omdat het winter is en het volgens hen te koud is voor een croptop. Onder de video reageren meerdere personen.

"Despred"
"Hoe zou het inmiddels met haar blaas zijn?", schrijft Rafi. "Die is niet goed hoor, straalt alleen maar despred uit", zegt een ander. Jennifer Ewbank is wel trots op Gaby: "Goooo Momma!!", schrijft ze. Bekijk de video van Gaby hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's