Tooske Ragas reageert op exit Wie Is De Mol?: "Stom he?!"

Tooske Ragas reageert op exit Wie Is De Mol?: "Stom he?!"

<em>Tooske Ragas</em> reageert op exit <em>Wie Is De Mol?</em>: &quot;Stom he?!&quot; Tooske Ragas heeft de test van Wie is de Mol? niet goed genoeg gedaan. Dat is te zien in de aflevering van zaterdag 10 februari. De Shownieuws-presentatrice heeft het spel verlaten en deelt haar ervaringen op Instagram. Bekijk de post hieronder. Ze schrijft: "Stom he?! Deze test was net te moeilijk. Of ik zat echt fout... Maar dat geloof ik eigenlijk nog steeds niet ?. Het was GEWELDIG!! Ik heb gehuild van het lachen met deze leuke, fanatieke, grappige, unieke types. Een bondje voor het leven hebben we. Ook zonder spuug." Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Tooske Ragas Official (@tooskeragas) Bekijk ook Wie is de Mol?: Aan wie geeft Fons het penningmeester-stokje door? Bekijk deze video » Zaterdag in Wie is de mol?: wordt verkeerde informatie doorgegeven? Bekijk deze video »
TV :
Sunday 11 February om 11:07

Tooske Ragas heeft de test van Wie is de Mol? niet goed genoeg gedaan. Dat is te zien in de aflevering van zaterdag 10 februari. De Shownieuws-presentatrice heeft het spel verlaten en deelt haar ervaringen op Instagram. Bekijk de post hieronder.

Ze schrijft: "Stom he?! Deze test was net te moeilijk. Of ik zat echt fout... Maar dat geloof ik eigenlijk nog steeds niet ?. Het was GEWELDIG!! Ik heb gehuild van het lachen met deze leuke, fanatieke, grappige, unieke types. Een bondje voor het leven hebben we. Ook zonder spuug."

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's