Zaterdag in Wie is de mol?: wordt verkeerde informatie doorgegeven?

Zaterdag in Wie is de mol?: wordt verkeerde informatie doorgegeven?

Zaterdag in <em>Wie is de mol?</em>: wordt verkeerde informatie doorgegeven? Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de mol?. In een voorproefje is te zien dat er goed geteld moet worden, maar Kees van der Spek vindt dit erg ingewikkeld. Hij wordt natuurlijk meteen verdacht van mollen. Verder moet er informatie door worden gefluisterd, komt de mol hier stiekem in actie? En wat is de bonusvraag waar Rik van de Westelaken het over heeft? Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Zaterdag in Wie is de mol?: er staat bijna 40.000 euro op het spel! Bekijk deze video » Dennis Weening duikt op in Wie is de Mol? 2024, kandidaten reageren verbaasd Bekijk deze video » Wie is de Mol?: Aan wie geeft Fons het penningmeester-stokje door? Bekijk deze video »
Thursday 8 February om 12:22

Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Wie is de mol?. In een voorproefje is te zien dat er goed geteld moet worden, maar Kees van der Spek vindt dit erg ingewikkeld. Hij wordt natuurlijk meteen verdacht van mollen. Verder moet er informatie door worden gefluisterd, komt de mol hier stiekem in actie? En wat is de bonusvraag waar Rik van de Westelaken het over heeft?

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's