RTL Boulevard: prins William bedankt publiek voor steun aan koning Charles en Catherine

RTL Boulevard: prins William bedankt publiek voor steun aan koning Charles en Catherine

Zondag 11 februari om 19:44

Volgens Jeroen Snel in RTL Boulevard is het feit dat koning Charles het nieuws over zijn ziekte deelt erg vooruitstrevend. Maandag werd bekend dat hij kanker heeft en zondag kon men Charles samen met koningin Camilla naar de kerkdienst op zijn landgoed zien lopen. Én in een Instagrampost uitte Charles zijn dank voor de steun die hij van over de hele wereld ontving.

Prins William
Prins William stond tijdens een benefietavond stil bij de zware tijden die de royal family doormaakt. Hij bedankte het publiek voor de lieve berichten aan zijn vader koning Charles en aan zijn vrouw Catherine in de afgelopen tijd.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder

<em>RTL Boulevard</em>: prins <em>William</em> bedankt publiek voor steun aan koning <em>Charles</em> en Catherine Volgens Jeroen Snel in RTL Boulevard is het feit dat koning Charles het nieuws over zijn ziekte deelt erg vooruitstrevend. Maandag werd bekend dat hij kanker heeft en zondag kon men Charles samen met koningin Camilla naar de kerkdienst op zijn landgoed zien lopen. Én in een Instagrampost uitte Charles zijn dank voor de steun die hij van over de hele wereld ontving. Prins WilliamPrins William stond tijdens een benefietavond stil bij de zware tijden die de royal family doormaakt. Hij bedankte het publiek voor de lieve berichten aan zijn vader koning Charles en aan zijn vrouw Catherine in de afgelopen tijd. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Zien: deze 'VIPS' worden niet herkend in valentijnsspecial First Dates VIPS (video) Bekijk deze video » Zien: dit is de winnaar van Stars On Stage 2024 (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: prins William bedankt publiek voor steun aan koning Charles en Catherine

Actuele video's

Meer actuele video's