Zien: dit is de winnaar van Stars On Stage 2024 (video)

Zien: dit is de winnaar van Stars On Stage 2024 (video)

Vrijdag 9 februari om 21:53

Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 9 februari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Na weken van strijd is vanavond de winnaar van Stars On Stage gekozen. In de finale streden Susanna Klibansky, Michel Mulder en Emma Heesters om de overwinning.

Lees verder onder de video

Zien: dit is de winnaar van <em>Stars On Stage</em> 2024 (video) Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 9 februari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Na weken van strijd is vanavond de winnaar van Stars On Stage gekozen. In de finale streden Susanna Klibansky, Michel Mulder en Emma Heesters om de overwinning. Lees verder onder de video WinnaarIn bovenstaande video blikt de winnaar van Stars On Stage 2024 terug op het musicalavontuur. En dat is niemand minder dan Michel Mulder. Gaat hij verder in het musicalvak of was dit een eenmalige ervaring? Je hoort het in bovenstaande backstage-beelden. Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: dit is de winnaar van Stars On Stage 2024 (video)

Winnaar
In bovenstaande video blikt de winnaar van Stars On Stage 2024 terug op het musicalavontuur. En dat is niemand minder dan Michel Mulder. Gaat hij verder in het musicalvak of was dit een eenmalige ervaring? Je hoort het in bovenstaande backstage-beelden.

Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's