Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak

Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak

Zondag 11 februari om 19:14

Maandagavond 12 februari gaat een nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel van start met een nieuwe presentator - Sjoerd van Ramshorst die zichzelf een nieuw pak heeft laten aanmeten. Hij treedt in de voetsporen van niet de minsten, namelijk Joost Prinsen en Herman van de Zandt. De oud-sportpresentator heeft van beide voorgangers tips gekregen vertelt hij in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder

Nieuw seizoen <em>Met Het Mes Op Tafel</em> met nieuwe presentator <em>Sjoerd van Ramshorst</em> in nieuw pak Maandagavond 12 februari gaat een nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel van start met een nieuwe presentator - Sjoerd van Ramshorst die zichzelf een nieuw pak heeft laten aanmeten. Hij treedt in de voetsporen van niet de minsten, namelijk Joost Prinsen en Herman van de Zandt. De oud-sportpresentator heeft van beide voorgangers tips gekregen vertelt hij in RTL Boulevard. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder Het nieuwe seizoen van Met het mes op tafel is vanaf 12 februari van maandag tot en met donderdag om 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dramatische Weet Ik Veel-finale met acteur Kees Boot: "Sorry" Bekijk deze video » Patty Brard mega trots op eigen serie: "Een serie terwijl ik nog leef" Bekijk deze video » Staande ovatie voor Kees van der Spek en Alex Ploeg in Praat Nederlands Met Me Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuw seizoen Met Het Mes Op Tafel met nieuwe presentator Sjoerd van Ramshorst in nieuw pak

Het nieuwe seizoen van Met het mes op tafel is vanaf 12 februari van maandag tot en met donderdag om 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het mes op tafel terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's