Super Bowl LVIII: Taylor Swift brengt volgens deze reclame vaders en dochters dichter bij elkaar?

Super Bowl LVIII: Taylor Swift brengt volgens deze reclame vaders en dochters dichter bij elkaar?

Super Bowl 2024 is in de nacht van zondag 11 februari op maandag 12 februari vanaf 00.30 uur Nederlandse tijd live te zien op ESPN en ESPN 4.

De Verenigde Staten is in afwachting van de jaarlijkse Super Bowl. Het American football evenement wordt ook dit jaar weer groots aangepakt met Usher die de Halftime Show verzorgt. Naast het sportieve element wordt er vooral veel gepraat over popster Taylor Swift die een relatie is begonnen met Kansas City Chiefs tight end, Travis Kelce.

Swift
Er is veel te doen in de VS rond Taylor Swift die veel football fans kwaad maakte met haar aanwezigheid bij de wedstrijden van de Kansas City Chiefs. De Grammy-winnares kwam vaak in beeld bij de wedstrijden en ook de National Football League (NFL) maakte er veel grapjes over, zo kwamen er bij wedstrijden in beeld te staan hoeveel beter Kelce presteerde als Swift in het stadion aanwezig was. De NFL maakt ook veel meer winst door de aanwezigheid van de superster, zo kijken er ongeveer twee miljoen mensen extra naar de wedstrijden om Swift te kunnen zien.

Lees hier alles over de Super Bowl LVIII via Gids.tv.

Reclame
De super bowl reclame van het gezichtsverzorging merk Cetaphil speelt in op de hype rondom de relatie van Taylor Swift en Travis Kelce. De reclame laat zien dat vaders, die al graag American football keken, nu meer overeenkomsten hebben met hun "Swifty" dochters. Op sociale media wordt er met ontroering gereageerd op de reclame.

Bekijk hieronder een greep uit de reacties

Bekijk de Super Bowl reclame hieronder.

Super Bowl LVIII: <em>Taylor Swift</em> brengt volgens deze reclame vaders en dochters dichter bij elkaar? Super Bowl 2024 is in de nacht van zondag 11 februari op maandag 12 februari vanaf 00.30 uur Nederlandse tijd live te zien op ESPN en ESPN 4. De Verenigde Staten is in afwachting van de jaarlijkse Super Bowl. Het American football evenement wordt ook dit jaar weer groots aangepakt met Usher die de Halftime Show verzorgt. Naast het sportieve element wordt er vooral veel gepraat over popster Taylor Swift die een relatie is begonnen met Kansas City Chiefs tight end, Travis Kelce. SwiftEr is veel te doen in de VS rond Taylor Swift die veel football fans kwaad maakte met haar aanwezigheid bij de wedstrijden van de Kansas City Chiefs. De Grammy-winnares kwam vaak in beeld bij de wedstrijden en ook de National Football League (NFL) maakte er veel grapjes over, zo kwamen er bij wedstrijden in beeld te staan hoeveel beter Kelce presteerde als Swift in het stadion aanwezig was. De NFL maakt ook veel meer winst door de aanwezigheid van de superster, zo kijken er ongeveer twee miljoen mensen extra naar de wedstrijden om Swift te kunnen zien. Lees hier alles over de Super Bowl LVIII via Gids.tv. ReclameDe super bowl reclame van het gezichtsverzorging merk Cetaphil speelt in op de hype rondom de relatie van Taylor Swift en Travis Kelce. De reclame laat zien dat vaders, die al graag American football keken, nu meer overeenkomsten hebben met hun "Swifty" dochters. Op sociale media wordt er met ontroering gereageerd op de reclame. Bekijk hieronder een greep uit de reacties Everyone is cutting onions at the same time?! #GameTimeGlow @TheRealCetaphil https://t.co/M567bgg46v— The Yasmin Barnes (@theladyyasb) February 9, 2024 Cetaphil user since 1999. @NFL enthusiast (@Seahawks/@Chiefs). Swiftie. Never imagined I would be getting emo over a skincare commercial. Thank you, @TheRealCetaphil! Connecting thru shared interests. Family time. That’s what it’s all about! #GameTimeGlow https://t.co/ArkdxLl0iu— myra kohn (@bonnevivante) February 9, 2024 Bekijk de Super Bowl reclame hieronder. Bekijk ook ZIEN: Bekijk de volledige halftime show van Rihanna tijdens Super Bowl 2023 Bekijk deze video » Samenvatting Kansas City Chiefs - Philadelphia Eagles (Super Bowl LVII) Bekijk deze video » Zien: romance tussen Taylor Swift en NFL-ster Travis Kelce houdt Witte Huis in zijn greep Bekijk deze video » Super Bowl LVIII commercials op komst: Uber Eats zorgt voor een 'vergeetachtige' FRIENDS reunie! Bekijk deze video »
TV :
Super Bowl LVIII: Taylor Swift brengt volgens deze reclame vaders en dochters dichter bij elkaar?

Actuele video's

Meer actuele video's