Usher eert zijn moeder tijdens Super Bowl 2024, bekijk de beelden

Usher eert zijn moeder tijdens Super Bowl 2024, bekijk de beelden

<em>Usher</em> eert zijn moeder tijdens <em>Super Bowl</em> 2024, bekijk de beelden Bekijk de volledige halftime show van de Super Bowl LVIII In de nacht van zondag op maandag trad Usher op tijdens de Super Bowl 2024. Hij zong meerdere hits, zoals My Boo met Alicia Keys. Hij was in waanzinnige outfits te zien en ook de dansers om hem heen stalen de show. Wie Ushers hart steelt is natuurlijk zijn moeder. Hij geeft een shout out aan zijn mama tijdens de halftime show van Super Bowl LVIII. Bekijk de beelden hiervan hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Hypebae (@hypebae) GastartiestenUsher had voor de gelegenheid een groot aantal collega’s uitgenodigd. Zo verscheen naast Alicia Keys ook will.i.am op het podium. Ook H.E.R., Lil Jon en Ludacris maakten hun opwachting. Tijdens de 13 minuten durende show voor de 60.000 toeschouwers in het Allegiant-stadion in Las Vegas was hij zelfs op rolschaatsen te zien. Bekijk ook Bekijk de volledige halftime show van Usher tijdens Super Bowl LVIII (video) Bekijk deze video » Dit droeg Usher tijdens de Super Bowl Halftime Show (video) Bekijk deze video »

Bekijk de volledige halftime show van de Super Bowl LVIII

In de nacht van zondag op maandag trad Usher op tijdens de Super Bowl 2024. Hij zong meerdere hits, zoals My Boo met Alicia Keys. Hij was in waanzinnige outfits te zien en ook de dansers om hem heen stalen de show. Wie Ushers hart steelt is natuurlijk zijn moeder. Hij geeft een shout out aan zijn mama tijdens de halftime show van Super Bowl LVIII. Bekijk de beelden hiervan hieronder.

Lees verder onder de video.

Gastartiesten
Usher had voor de gelegenheid een groot aantal collega’s uitgenodigd. Zo verscheen naast Alicia Keys ook will.i.am op het podium. Ook H.E.R., Lil Jon en Ludacris maakten hun opwachting. Tijdens de 13 minuten durende show voor de 60.000 toeschouwers in het Allegiant-stadion in Las Vegas was hij zelfs op rolschaatsen te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV