Dit droeg Usher tijdens de Super Bowl Halftime Show (video)

Dit droeg Usher tijdens de Super Bowl Halftime Show (video)

Bekijk de volledige halftime show met Usher

Vogue volgt Usher achter de schermen tijdens het passen van zijn witte Dolce & Gabbana outfit voor Super Bowl LVIII. De look is chic en schittert door de diamanten. Usher is helemaal in zijn sas. Bekijk hierondr de backstage beelden met Ushers witte Dolce & Gabbana outfit.

Glamour
Tien dagen voor de show ging Usher langs bij Dolce & Gabbana om een van zijn Super Bowl-outfits te passen. Costume designer Tanja Caldwell is aan het woord: "I immediately thought of Dolce & Gabbana. That's what they do very well, is glamour."

Bekijk de Vogue-video met Usher tijdens het passen van zijn D&G-outfit hieronder.

Dit droeg Usher tijdens de <em>Super Bowl Halftime Show</em> (video) Bekijk de volledige halftime show met Usher Vogue volgt Usher achter de schermen tijdens het passen van zijn witte Dolce & Gabbana outfit voor Super Bowl LVIII. De look is chic en schittert door de diamanten. Usher is helemaal in zijn sas. Bekijk hierondr de backstage beelden met Ushers witte Dolce & Gabbana outfit. GlamourTien dagen voor de show ging Usher langs bij Dolce & Gabbana om een van zijn Super Bowl-outfits te passen. Costume designer Tanja Caldwell is aan het woord: "I immediately thought of Dolce & Gabbana. That's what they do very well, is glamour." Bekijk de Vogue-video met Usher tijdens het passen van zijn D&G-outfit hieronder. Bekijk ook Bekijk de volledige halftime show van Usher tijdens Super Bowl LVIII (video) Bekijk deze video » Usher eert zijn moeder tijdens Super Bowl 2024, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Dit droeg Usher tijdens de Super Bowl Halftime Show (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV