Dit droeg Usher tijdens de Super Bowl Halftime Show (video)

Dit droeg Usher tijdens de Super Bowl Halftime Show (video)

Monday 12 February om 09:58

Bekijk de volledige halftime show met Usher

Vogue volgt Usher achter de schermen tijdens het passen van zijn witte Dolce & Gabbana outfit voor Super Bowl LVIII. De look is chic en schittert door de diamanten. Usher is helemaal in zijn sas. Bekijk hierondr de backstage beelden met Ushers witte Dolce & Gabbana outfit.

Glamour
Tien dagen voor de show ging Usher langs bij Dolce & Gabbana om een van zijn Super Bowl-outfits te passen. Costume designer Tanja Caldwell is aan het woord: "I immediately thought of Dolce & Gabbana. That's what they do very well, is glamour."

Bekijk de Vogue-video met Usher tijdens het passen van zijn D&G-outfit hieronder.

Dit droeg Usher tijdens de <em>Super Bowl Halftime Show</em> (video) Bekijk de volledige halftime show met Usher Vogue volgt Usher achter de schermen tijdens het passen van zijn witte Dolce & Gabbana outfit voor Super Bowl LVIII. De look is chic en schittert door de diamanten. Usher is helemaal in zijn sas. Bekijk hierondr de backstage beelden met Ushers witte Dolce & Gabbana outfit. GlamourTien dagen voor de show ging Usher langs bij Dolce & Gabbana om een van zijn Super Bowl-outfits te passen. Costume designer Tanja Caldwell is aan het woord: "I immediately thought of Dolce & Gabbana. That's what they do very well, is glamour." Bekijk de Vogue-video met Usher tijdens het passen van zijn D&G-outfit hieronder. Bekijk ook Bekijk de volledige halftime show van Usher tijdens Super Bowl LVIII (video) Bekijk deze video » Usher eert zijn moeder tijdens Super Bowl 2024, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Dit droeg Usher tijdens de Super Bowl Halftime Show (video)

Actuele video's

Meer actuele video's