Taylor Swift uit haar dak tijdens Super Bowl 2024

Taylor Swift uit haar dak tijdens Super Bowl 2024

<em>Taylor Swift</em> uit haar dak tijdens <em>Super Bowl</em> 2024 Bekijk de volledige halftime show van de Super Bowl LVIII Niet alleen Usher kreeg alle aandacht tijdens de Halftime Show van de Super Bowl 2024, ook Taylor Swift stond in de spotlights. En dit keer niet op het podium. Ze was namelijk haar vriend Travis Kelce aan het aanmoedigen vanaf het podium. De zangeres schiet de lucht in tijdens het toejuichen van haar vriend op het veld. Bekijk de leuke beelden hieronder. Lees verder onder de video. The greatest moment for Taylor Swift #SuperBowl2024 #TaylorSwift pic.twitter.com/IB6vJzp3Tu— KGAJA (@KGAJA2023) February 12, 2024 StiekemHet stel werd voor het eerst samen gespot in september 2023, toen Taylor de American footballspeler kwam aanmoedigen in het Arrowhead Stadium in Kansas. "Sommige mensen denken dat ze toen getuige waren van onze eerste date bij die wedstrijd. We zouden nooit zo gek zijn om een eerste afspraakje in het publiek te doen", reageert de zangeres. Stiekem waren de twee toen al een koppel. Bekijk ook Usher eert zijn moeder tijdens Super Bowl 2024, bekijk de beelden Bekijk deze video » Bijzonder: NFL zet hoogtepunten van Taylor Swift tijdens Super Bowl LVIII op een rij Bekijk deze video »

Bekijk de volledige halftime show van de Super Bowl LVIII

Niet alleen Usher kreeg alle aandacht tijdens de Halftime Show van de Super Bowl 2024, ook Taylor Swift stond in de spotlights. En dit keer niet op het podium. Ze was namelijk haar vriend Travis Kelce aan het aanmoedigen vanaf het podium. De zangeres schiet de lucht in tijdens het toejuichen van haar vriend op het veld. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Stiekem
Het stel werd voor het eerst samen gespot in september 2023, toen Taylor de American footballspeler kwam aanmoedigen in het Arrowhead Stadium in Kansas. "Sommige mensen denken dat ze toen getuige waren van onze eerste date bij die wedstrijd. We zouden nooit zo gek zijn om een eerste afspraakje in het publiek te doen", reageert de zangeres. Stiekem waren de twee toen al een koppel.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV