Francis (35) uit Over mijn lijk 2022 is overleden: bekijk mooie beelden

Francis (35) uit Over mijn lijk 2022 is overleden: bekijk mooie beelden

Francis (35) uit <em>Over mijn lijk 2022</em> is overleden: bekijk mooie beelden Francis, die in 2022 te zien was in Over mijn lijk, is 4 februari overleden. Op haar Instagrampagina is een rouwkaart gepost, Francis is 35 jaar geworden. HersentumorIn de serie Over mijn lijk van 2022 volgde Tim Hofman onder anderen Francis, zij was ongeneeslijk ziek. In 2018 kreeg ze te horen dat ze een hersentumor had. Ook had ze een bloedziekte. In haar laatste jaren probeerde ze zo veel mogelijk leuke dingen te doen en bracht ze veel tijd door met haar ouders en vrienden. Ook was ze dol op haar hondje Nola. Bekijk mooie beelden van Francis uit Over mijn lijk hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Fran (@francispattiruhu) Over mijn lijk: Jeffrey zet grote middelvinger op zijn eigen kist Bekijk deze video » Eva in tranen in Over mijn lijk: ‘Als chemo aanslaat heb ik nog een jaartje’ Bekijk deze video » Zoë in Over mijn lijk: ‘Ik ben in laatste fase van mijn leven verliefd!’ Bekijk deze video »

Francis, die in 2022 te zien was in Over mijn lijk, is 4 februari overleden. Op haar Instagrampagina is een rouwkaart gepost, Francis is 35 jaar geworden.

Hersentumor
In de serie Over mijn lijk van 2022 volgde Tim Hofman onder anderen Francis, zij was ongeneeslijk ziek. In 2018 kreeg ze te horen dat ze een hersentumor had. Ook had ze een bloedziekte. In haar laatste jaren probeerde ze zo veel mogelijk leuke dingen te doen en bracht ze veel tijd door met haar ouders en vrienden. Ook was ze dol op haar hondje Nola.

Bekijk mooie beelden van Francis uit Over mijn lijk hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV