Eva in tranen in Over mijn lijk: ‘Als chemo aanslaat heb ik nog een jaartje’

Eva in tranen in Over mijn lijk: ‘Als chemo aanslaat heb ik nog een jaartje’

Eva in tranen in <em>Over mijn lijk</em>: ‘Als chemo aanslaat heb ik nog een jaartje’ Eva beleeft even een heftig moment in Over mijn lijk. De ongeneeslijk zieke Eva vertelt hoelang de arts denkt dat ze nog heeft, en dat komt even hard binnen. 'Dat is alleen het goede scenario'Eva gaat haar haren verliezen door chemo, en ze weet dat ze nooit meer lang haar krijgt omdat ze zo lang niet meer zal leven. “Ze verwachten dat als de chemo aanslaat ik nog een jaartje heb”, vertelt Eva die vervolgens in tranen uitbarst. “Nou komt ‘ie even binnen. Dat is alleen het goede scenario en dat is waarschijnlijk nog lang, denken wij zelf.” Bekijk de video van Over mijn lijk hieronder. Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Over Mijn Lijk (@overmijnlijk) Over mijn lijk: ongeneeslijk zieke Jegor vertelt moeder en zus dat hij vader wordt Bekijk deze video » Over mijn lijk: Eva heeft uitzaaiingen op lever en hoopt dat nieuwe kuur iets doet Bekijk deze video » Over mijn lijk: Jeffrey zet grote middelvinger op zijn eigen kist Bekijk deze video »

Eva beleeft even een heftig moment in Over mijn lijk. De ongeneeslijk zieke Eva vertelt hoelang de arts denkt dat ze nog heeft, en dat komt even hard binnen.

'Dat is alleen het goede scenario'
Eva gaat haar haren verliezen door chemo, en ze weet dat ze nooit meer lang haar krijgt omdat ze zo lang niet meer zal leven. “Ze verwachten dat als de chemo aanslaat ik nog een jaartje heb”, vertelt Eva die vervolgens in tranen uitbarst. “Nou komt ‘ie even binnen. Dat is alleen het goede scenario en dat is waarschijnlijk nog lang, denken wij zelf.”

Bekijk de video van Over mijn lijk hieronder.

Over mijn lijk is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's